Familie

Een familieportret fotoshoot is een prachtige gelegenheid om dierbare momenten vast te leggen en de unieke banden binnen een familie te vieren. Tijdens zo’n sessie wordt de familie samengebracht in een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij de fotograaf erop gericht is om de ware essentie en persoonlijkheden van elk familielid te vangen. Of het nu gaat om een informele buitenomgeving, een studio-instelling of zelfs in het comfort van het eigen huis, de fotoshoot bied je een kans om liefdevolle interacties, glimlachen en knuffels vast te leggen.

Familie fotoshoot op locatie

Gebruik makend van je persoonlijk decor en natuurlijk licht is een familieportret fotoshoot op locatie een ontspannen en leuke ervaring voor het hele gezin of vrienden groep

Familie fotoshoot in studio

Voor een gezin of een groep van maximaal 6 personen is het mogelijk om een afspraak te plannen voor een portret fotoshoot in onze fotostudio in Mollem-Asse.

Communie / Lentefeest

Uw (b)engel staat op het punt zijn communie of lentefeest te vieren! Het markeert een belangrijke mijlpaal in hun jonge leven. Een feest dat speciaal voor hen is georganiseerd is en daar hoort natuurlijk een fotoshoot bij

Bolle Buik

Een zwangerschapsshoot wordt meestel ongeveer 4 weken voor de verwachte bevallingsdatum gehouden.
Hoewel de bolle buik van de mama centraal staat, is het gebruikelijk om de aanstaande vader, en eventueel broertjes of zusjes, bij de shoot te betrekken.

Newborn

Een Newborn fotoshoot wordt best gedaan binnen de eerste paar weken na de geboorte, wanneer de baby nog erg klein en slaperig is, waardoor het mogelijk is om ze in schattige en artistieke poses te plaatsen met eventueel enkele leuke props.

Met huisdier of paard

Een fotoshoot met je lieveling huisdier (hond, poes, konijn), of paard gebeurt altijd op locatie waarbij we de vriendschapsband met het dier en hun baasje op foto zetten. 

De keuze van de locatie, kleding en sfeer wordt zorgvuldig overwogen om een tijdloze en betekenisvolle reeks foto’s te creëren. Familieportretten dienen niet alleen als visuele herinneringen, maar ook als een manier om de groei en veranderingen in de loop der jaren te documenteren. Ze vormen een tastbare erfenis die van generatie op generatie kan worden doorgegeven, en elk beeld vertelt een uniek verhaal van liefde en verbondenheid.