fbpx

FR – ENG

Heb je ooit gedroomd van het laten maken van een prachtig portret, of het nu van jezelf, je gezin, als decoratie, voor een kerstkaart, als souvenir of als cadeau voor iemand is? Ondanks dat fotografie nog nooit zo toegankelijk is geweest als vandaag de dag, is er toch iets nostalgisch aan het laten maken van een portret. Vroeger was het niet ongewoon voor onze grootouders om af en toe naar de fotograaf te gaan, wat resulteerde in die mooie, statische portretten.
Dit is vandaag de dag nog steeds mogelijk, je hoeft alleen maar die stap te zetten…
En als we dan nog plezier hebben kunnen we natuurlijke interacties vast leggen wat resulteert in spontane en mooie foto’s.

Op locatie

Het gebruik van je eigen persoonlijke omgeving en natuurlijk licht maakt een familieportretfotoshoot op locatie tot een ontspannende en plezierige ervaring voor het hele gezin of een groep vrienden. De locatie kan speciaal zijn voor jouw familie, variërend van een park, strand, bos, historische locatie tot zelfs jullie eigen achtertuin. Het toevoegen van deze authentieke achtergrond creëert een levendige dynamiek in de foto’s. Bovendien is er doorgaans voldoende ruimte op locatie, waardoor er geen beperkingen zijn qua ruimte.

in Studio

Een fotoshoot in onze studio biedt het voordeel van een perfect egale achtergrond, meestal wit of zwart, wat direct een professionele uitstraling geeft aan de foto’s. Met een donkere achtergrond hebben we bovendien volledige controle over licht en schaduwen, wat resulteert in prachtige en goed gecontroleerde afbeeldingen. Het enige nadeel is dat onze fotostudio beperkt is in ruimte, dus groepen van meer dan 6 personen kunnen wat krap worden.

Bij een familiefotoshoot streven we ernaar verschillende composities te creëren waarbij het hele gezin samen wordt vastgelegd. Tegelijkertijd zullen we ook individuele foto’s maken, zoals portretten van elk gezinslid afzonderlijk, of bijvoorbeeld alleen de kinderen of de ouders. Op deze manier kunnen we een gevarieerde en uitgebreide serie foto’s vastleggen die de diversiteit en dynamiek van jouw familie weerspiegelen.