fbpx

FR – ENG

Events

Zakelijke meetings

Sfeerfoto’s van een event, helpen niet alleen om het event een professioneel imago te hebben. Ze dragen ook bij tot een positieve en ontspannen sfeer creëren. Ze tonen de deelnemers of gasten die samenwerken, netwerken en genieten van dit event en aldus een stukje in de geschiedenis schrijven van de deelnemers en de organisator. Het is als een kijkje achter de schermen van wat er op kantoor of tijdens een zakelijke gelegenheid gebeurt.

Huwelijks reportages

Door ons verzorgde huwelijks reportages hebben een specifieke focus op het vastleggen van zowel de huwelijksceremonie als de daaropvolgende fotoshoot. We streven ernaar om een blijvende en betekenisvolle herinnering te creëren voor deze bijzondere dag in jullie leven. Of het nu gaat om de emotionele momenten tijdens de ceremonie of de intieme sfeer van de fotoshoot, als fotograaf zijn wij toegewijd aan het vastleggen van elk detail, zodat jullie de magie van jullie huwelijksdag keer op keer kunnen herbeleven.

Auto Sport – Circuit Francorchamps

Foto’s van piloten, teams of deelnemers aan driver experience days op het iconische Spa-Francorchamps circuit kunnen worden vastgelegd door middel van een professionele fotosessie. Onze jarenlange ervaring in autosportfotografie, inclusief de Formule 1, vormt hierbij een waardevolle meerwaarde.

Grandprix Pixels