Scaloppine alla Pizzaiola

Ankie's recepten blog

Scaloppine alla Pizzaiola

40 min – 4 pers

  • 4 varkenslapjes van elk 150 gr
  • 1 el Olie
  • 4 el Basilicum pesto
  • 4 kleine courgettes
  • 4 kleine tomaten
  • 50 gr vloeibare room
  • 1/2 bosje basilicum
  • 150 gr mozzarella

1: Kruid de varkenslapjes met peper en zout. Bak ze goudgeel in een hete pan.  Laat ze rusten in een ovenschotel.  Smeer de varkenslapjes in met pesto

2: Was de courgette en rasp ze grof.  Was de tomaten en snij ze in kleine stukjes

3: Meng de tomaten met room, de geraspte courgettes en het basilicum.  Kruid met peper en zout.

4: verdeel het mengsel over het vlees.

5: snij de mozzarella in schijven en verdeel ze over het varkenslapje.

6: zet schotel in een voorverwarmde oven van 180 ° en laat roosteren gedurende 15 a 20 minuten.

7: serveer met pasta of gewoon met een stukje brood

BRON:Knack weekend

Tags:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *