Runderhaas met mascarpone en mosterd

Ankie's recepten blog

Runderhaas met mascarpone en mosterd

4 pers 45 min

Ingrediënten:

  • 600 g Rundvlees (in medaillons gesneden)
  • 2 eetlepel(s) Olijfolie
  • Zout
  • 250 g Mascarpone van Galbani
  • 2 eetlepel(s) sterke mosterd
  • 2 eetlepel(s) grof gemalen peper

Bereiding:

– Snij het vlees in medaillons. Verwarm de olie in een koekenpan op hoog vuur en braad de rundvleesmedaillons aan beide kanten gedurende 3 tot vier minuten aan. Strooi er een beetje zout over, neem het vlees uit de pan en houd het warm.

– Bereid vervolgens de mascarpone-saus om bij de runderhaas te serveren. Meng 250g mascarpone van Galbani met de vleessappen, samen met de mosterd, zwarte peper en 3 tot 4 eetlepels water. Meng het geheel goed door om een gladde saus te verkrijgen en laat ze gedurende 5 minuten op een zacht  vuur koken. Breng op smaak met zout en peper.

– Verdeel de medaillons over vier borden en giet er een royale scheut saus overheen. Voor een evenwichtigere maaltijd, serveer een meslun salade met balsamico-azijn erbij.

Bron: Galbani

Tags: ,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *