PAPPARDELLE MET SCAMPI’S EN SPINAZIE

Ankie's recepten blog

PAPPARDELLE MET SCAMPI’S EN SPINAZIE

  • 500 g scampi’s, gepeld en schoongemaakt
  • 240 g pappardelle
  • 200 g kerstomaatjes, gehalveerd
  • 300 g bladspinazie
  • 1 rode ui, fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 1/2 Chilipepertje
  • 100gr grijze crevetjes
  • 1 el tomatenpuree
  • 200 ml visbouillon
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 el olie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta gaar. Giet af en laat uitlekken.
  2. Kruid de scampi’s met peper en zout en bak ze gaar in de olie tot ze roze kleuren. Haal ze uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  3. Bak in dezelfde pan de ui,chilipeper  en de knoflook glazig op een zacht vuur. Voeg de kerstomaatjes en de crevetjes toe en roerbak 1-2 minuten. Neem ze uit de pan en zet opzij.
  4. Voeg de tomatenpuree, bouillon en azijn toe en laat even inkoken. Roer de spinazie door de saus en laat slinken. Kruid met peper en zout. Schep de scampi’s en de tomaatjes in de pan. Hussel de pasta door de saus en warm nog even door.
  5. Bron: 15 gram

Scaloppine alla Pizzaiola

Tags: ,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *