Ingrediënten ( 4 pers): Pasta: Vulling: Naast de ravioli: 1:Begin met een grote pan water tot de kook te brengen. Als het water kookt voeg je er het zout bij. Voeg de spinazie toe en na een minuut haal je deze er al uit. Even laten schrikken in ijswater of onder de koude kraan en dan…
Lees meer
4 pers 50 min Ingredienten: Bereiding: Verwarm de oven voor tot 180°C. Pel en snipper de ui, snijd de zwarte olijven in schijfjes,e hak het chilipepertje heel fijn n pers de knoflook uit. Rasp de parmezaanse kaas. Verhit wat extra vergine olijfolie en fruit hierin de uisnippers tot ze lichtbruin beginnen te kleuren. Roer de helft van de kappertjes, de helft…
Lees meer
Ingrediënten 4 Porties Voorbereiding Bereidingstijd: 10 min. Kooktip Andere zomerse aperocombo’s met amandelbrood? Kerstomaatjes, mozzarella en gandaham of olijventapenade, sinaasappel en chorizo.
Ingredienten: 1/Maak de witloofstronken schoon en snij ze in fijne reepjes. 2/Snij de appel in luciferdikke staafjes. 3/Spoel en droog de waterkers. Hussel alles door elkaar in een slakom. 4/ Klop een vinaigrette van de mosterd met de honing, olie en citroensap. 5/Verdeel de vinaigrette over de sla en werk af met de rozijnen.
Bereidingswijze Voor 2 – voorbereiding 20 min bereiding 60 min 4 el olijfolie 1 tl ras el hanout 1tl paprika 1tl Cayenne Peper zwarte peper een snuifje zeezout 4 kippenboutjes of 2 kippenfilet 1 sjalotje 1 teentje knoflook, geperst 2 wortelen, in stukjes 1 rode paprika, in reepjes…
Lees meer
30 MIN 4 PERSONEN INGREDIËNTEN 600 g rundergehakt250 g couscous2 rode paprika’s, geschild1 gele paprika, geschild1 chilipeper, fijngesnipperd1 teentje knoflook, geperst2 l groentebouillon1 el sojasaus1 el olijfolie40 g gember, geraspt3 el platte peterselie, fijngehakt3 el munt, fijngehakt3 el koriander, fijngehakt1 snufje currypoeder1 kl Tandoori kruidenpeperBEREIDING Verwarm de oven voor op 180 °C.Snij elke paprika in…
Lees meer
20 MIN 2 PERSONEN INGREDIËNTEN 1 ui2 teentjes knoflook1 rode paprika20 scampi’s2 kl ras el hanout1 kl harissa1 blik tomatenblokjes10 g bladpeterselie½ groentebouillonblokje130 g couscous2 el olijfoliepeper en zoutBEREIDING Snij de ui fijn en pers de knoflook. Snij de rode paprika in fijne reepjes.Kruid de scampi’s met peper en zout.Verhit de helft van de olijfolie…
Lees meer
20 MIN 2 PERSONEN INGREDIËNTEN 30 g cashewnoten1 teentje knoflook½ groentebouillonblokje130 g couscous30 g rozijnen1 kl baharat1 kl kurkuma250 g kerstomaten10 g munt1 bol mozzarella1 limoen2 el olijfoliepeper en zoutBEREIDING Hak de cashewnoten grof. Pers de knoflook.Kook per persoon 125 milliliter water en los er de groentebouillon in op.Doe de couscous in een kom en…
Lees meer
Ingredienten (4 pers): 1: snij alle groenten in brunoise 2: doe boter in de pan en giet de groentjes erin 3: goed roeren en doe de look en alle kruiden erbij (saffraan,gember,kaneel,komijn.ras el hanout) 4: laat even stoven 5: giet de groentenbouillon er bij (de groenten mogen juist niet onderstaan) 6: Laat zachtjes sudderen en…
Lees meer
Ingredienten: Pers 4 Bereiding: 1: Laat je wok pan goed warm worden en doe er een 1 lepel arachideolie in 2: kluts de eieren en giet het mengsel in je pan 3: Laat je pan heen en weer laten gaan dat het eiermengsel een fijn laagje vormt over je hele wok. 4: als de omelet…
Lees meer