4 pers Ingrediënten:400gr gevogelte gehakt180 gr geraspte kaas400 gr krieltjes1 koffielepel chilipoederPeper en zout1000gr broccoli500gr yogurt3 eetlepels kurkuma Bereiding:1:peper, zout, en chilipoeder mengen met het gehakt en kleine balletjes rollen2: kooks stoom de broccoli en krieltjes net niet beetgaar3: meng de yogurt met kurkuma en doe deze over de groenten en de balletjes in een…
Lees meer
bereiding 40 min – 4 pers Ingredienten:400 gr wortel1 middelgrote rode ui1 middelgrote prei1 middelgrote venkel1 pepertje1000 gr visfond1 laurierblaadjegroene peperkorrelszout500 gr vis en of schaaldieren40 ml room2 koffielepels limoensap1 koffielepel marjolein1 koffielepel kerriepoeder1 koffielepel paprikapoeder Bereiding:1: Schil de wortel en snij in blokjes. Pel en snipper de ui. was de prei en snij in…
Lees meer
4 pers – 30 minuten Ingrediënten kippenhaasjes (beenhouwerij) 600 gtapastomaten 450 gfijnproevers-slamix (krulandijvie, radicchio en veldsla) 320 gcitroenen 0.5sjalotten 1knoflook 2 teentjesboter 1 eetl.wraps 8kikkererwten (bokaal) 340 gvloeibare honing 1 eetl.olijfolie 5 eetl.sojasaus 4 eetl.paprikapoeder 0.5 koffiel.peper en zout Bereiding (25 min.)
4 pers – 45 min Ingrediënten gevulde tomaten (beenhouwerij) 6paprikareepjes (diepvries) 400 gchampignons 250 gminikrieltjes 800 grode uien 2knoflook 1 bollenolijfolie 2 eetl.Provençaalse kruiden 1 koffiel.peper en zout Voorbereiding (minder dan 30 min.) (15 min.)– Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2.– Snij de champignons in 2.–…
Lees meer
4 pers – 30 min Ingrediënten Voorbereiding (minder dan 30 min.) Bereiding (30 min.) Afwerking Serveer de courgettespaghetti in diepe borden en geef er enkele balletjes bij. Werk af met een trosje tomaten, wat amandelschilfers en nog enkele blaadjes munt.
2 pers – 25 min INGREDIËNTEN BEREIDING
IngrediëntenPorties: 4 BereidingswijzeVoorbereiding: 20min › Bereiding: 55min › Klaar in:1uur15min
Ingredienten (4 pers) : Lekker met rijst. Smakelijk
Ingrediënten (4 pers): Voorbereiding marinade: 1: hak de look fijn en meng hem samen met de sambal, de tamari en de druivenpitolie in een pot 2: meng alles goed door elkaar en leg de entrecotes erin, wrijf het vlees goed in met de marinade 3: deksel op pot en laat het vlees min 30′ marineren op…
Lees meer
Ingrediënten (4pers) Bereiding: 1: Spoel en droog de spinazie 2:pel en snipper de sjalot en de knoflook 3:neem een kleine pan of wok. Fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg er de spinazie aan toe en laat slinken. Peper en zout naar smaak 5: meng de afgekoelde spinazie met de ricotta het ei en…
Lees meer