Kabeljauw met kruiden, kokosmelk en limoen

2 pers 45 min
INGREDIËNTEN
voor 2 personen
- 400 g stevige witte visfilet
- 15 kleine trostomaatjes
- 4 el kokosmelk
- 2 limoenen
- 1 grote bos verse kruiden: peterselie, dille, koriander, bieslook & munt
- 1 knoflookteentje
- olijfolie
BEREIDING
Meng de kokosmelk met het sap van één limoen en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook.
Hak de kruiden fijn. Halveer de tomaatjes. Snijd de andere limoen in plakjes.
Neem een vuurvaste schaal, leg er een eerste deel van de visfilet in, strooi hierover een deel van de kruiden en een deel van het sausje. Ga zo verder en eindig met de kruiden en het sausje.
Leg de tomaatjes en de plakjes limoen eromheen. Zet ongeveer 30 minuten in de oven op 180 °C.
Bron: Pure Pascale