Italiaans Vispapillot

Ankie's recepten blog

Italiaans Vispapillot

Ingrediënten (4 pers):

  • 4 stukjes zalm en 4 stukjes kabeljauw (diepvries)
  • 500 g gemengde groentjes (diepvries)
  • 8 kerstomaten
  • 8 eetlepels mascarpone
  • 60 ml witte wijn
  • 4 eetlepels instant saus binder
  • Italiaanse kruidenmix
  • peper en zout

1: Meng de mascarpone onder de witte wijn en roer er de instant sausbinder door. Kruid dit mengsel met peper en zout en wat Italiaanse kruiden.

2: Snij de kerstomaatjes in twee.

3:Verdeel vervolgens de diepvriesgroentjes en halve kerstomaatjes over 4 vellen aluminiumfolie.

4: Verdeel er ook het mascarponemengsel over, maar hou nog ongeveer 4 eetlepels apart.

5: Schik op elke papillot 1 stukje diepgevroren zalm en kabeljauw.

6: Schep er de rest van het mascarponemengsel over.

7: Vouw elke papillot dicht

8:  Leg de papillotten op de barbecue en laat ze gedurende een half uur bakken op een matig vuur.

Serveer met een stukje brood.

Smakelijk.

Tags: , ,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *