Italiaans Vispapillot
Ingrediënten (4 pers):
- 4 stukjes zalm en 4 stukjes kabeljauw (diepvries)
- 500 g gemengde groentjes (diepvries)
- 8 kerstomaten
- 8 eetlepels mascarpone
- 60 ml witte wijn
- 4 eetlepels instant saus binder
- Italiaanse kruidenmix
- peper en zout
1: Meng de mascarpone onder de witte wijn en roer er de instant sausbinder door. Kruid dit mengsel met peper en zout en wat Italiaanse kruiden.
2: Snij de kerstomaatjes in twee.
3:Verdeel vervolgens de diepvriesgroentjes en halve kerstomaatjes over 4 vellen aluminiumfolie.
4: Verdeel er ook het mascarponemengsel over, maar hou nog ongeveer 4 eetlepels apart.
5: Schik op elke papillot 1 stukje diepgevroren zalm en kabeljauw.
6: Schep er de rest van het mascarponemengsel over.
7: Vouw elke papillot dicht
8: Leg de papillotten op de barbecue en laat ze gedurende een half uur bakken op een matig vuur.
Serveer met een stukje brood.
Smakelijk.