Involtini Capresi

Ankie's recepten blog

Involtini Capresi

Ingrediƫnten (4 pers):

  • 600 gr kalfslapjes
  • 1 bosje verse basilicum
  • 250 gr mozzarella
  • 50 gr zongedroogde tomaten in olijfolie
  • 4 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 800 gr gepelde tomaten in blik
  • 1 el balsamico azijn

1: sla de kalfslapjes plat en kruid met peper & zout

2: hak het basilicum en de zongedroogde tomaat  en het look teentje fijn

3: snij de mozzarella in blokjes

4: verdeel het basilicum, de mozzarella en de zongedroogde tomaten over het kalfslapje en rol het geheel op. Zet het rolletje of involtini vast met een cocktailprikker

5: Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de involtini aan (keer regelmatig om in de pan)

6: Verhit de rest van de olie in een grote pan en fruit de de knoflook glazig

7: voeg er de tomaten en de balsamico azijn er aan toe

8: Dek de pan af en laat een 10tal minuten stoven op een matig vuur.

9: Kruid met peper & zout naar smaak

10: snij de involtini diagonaal en serveer met de lekkere tomatensaus.

Serveer met lekker pasta vb linguini

Smakelijk!

Tags: ,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *