Involtini Capresi

Ingrediƫnten (4 pers):
- 600 gr kalfslapjes
- 1 bosje verse basilicum
- 250 gr mozzarella
- 50 gr zongedroogde tomaten in olijfolie
- 4 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 800 gr gepelde tomaten in blik
- 1 el balsamico azijn
1: sla de kalfslapjes plat en kruid met peper & zout
2: hak het basilicum en de zongedroogde tomaat en het look teentje fijn
3: snij de mozzarella in blokjes
4: verdeel het basilicum, de mozzarella en de zongedroogde tomaten over het kalfslapje en rol het geheel op. Zet het rolletje of involtini vast met een cocktailprikker
5: Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de involtini aan (keer regelmatig om in de pan)
6: Verhit de rest van de olie in een grote pan en fruit de de knoflook glazig
7: voeg er de tomaten en de balsamico azijn er aan toe
8: Dek de pan af en laat een 10tal minuten stoven op een matig vuur.
9: Kruid met peper & zout naar smaak
10: snij de involtini diagonaal en serveer met de lekkere tomatensaus.
Serveer met lekker pasta vb linguini
Smakelijk!