Gebakken kabeljauw met een mosterd-mascarpone in spekjasje
Ingrediënten (4pers)
- 750 gram filets Kabeljauw
- 500 gram Mascarpone
- 3 el Kappertjes
- 200 gram Spek
- 2 el Mosterd – Mostaard
- 1 bosje Basilicum
- Arachide olie
- Rozemarijn
- Peper
- Zout
1: Verwarm de oven voor op 180°C.
2: Hak de kappertjes en het basilicum fijn.
3: Roer de mascarpone met de mosterd, de kappertjes en de basilicum los.
4: Verdeel de kabeljauw in porties van ongeveer 125 gram.
5: Kruid de kabeljauw met peper en zout en Bestrijk daarna de kabeljauw met een laagje van het mascarponemengsel.
6: Plaats de rest van het mengsel in de koelkast.
7: Wikkel de kabeljauwfilets in een paar speklaagjes.
8: Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de filets rondom goudbruin.
9: Plaats ze dan nog gedurende 5 minuten in de oven en overstrooi met wat rozemarijn.
10:Serveer met het resterende mascarpone mengsel.
Lekker met linguini>
Smakelijk
http://www.mijnverstand.be/v2/recept/recept.php?id=2285&gm=5&si=15&u=