Amandelbroodkoekjes met paprikatapenade, feta en grijze garnalen

Ankie's recepten blog

Amandelbroodkoekjes met paprikatapenade, feta en grijze garnalen

Ingrediënten

Porties

  • 200 g verse Belgische grijze garnalen
  • 80 g paprikatapenade Sud’n’Sol
  • 8 Jules Destrooper Amandelbroodkoekjes
  • 80 g fetakaas
  • bieslooksprietjes
  • peper

 Voorbereiding

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Besmeer het Amandelbrood met de tapenade.
  2. Snijd de fetakaas in blokjes en verkruimel bovenop de tapenade.
  3. Werk het Amandelbrood af met de garnalen, peper en een sprietje bieslook.

Kooktip

Andere zomerse aperocombo’s met amandelbrood? Kerstomaatjes, mozzarella en gandaham of olijventapenade, sinaasappel en chorizo.

Tags: , , ,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *