QUICHE met zalm en verse spinazie

Ingredienten (4 pers)
- 500 gr verse pinazie
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 sjalotje fijn gesneden
- 1 rol Bladerdeeg
- 1 pak gerookte zalm
- 4 eieren
- 20cl room
- 200g gemalen kaas
- 1 potje geitenkaas
- peper, zout
- 1 tomaat ontpit en in stukjes gesneden
Bereiding:
1: Doe een beetje olijfolie in een pan en laat de ui en ajuin zachtjes zacht worden ( Niet bruinen)
2: Doe er met kleine beetjes de verse spinazie bij en laat even stoven.
3: doe er peper en zout op naar smaak
4: Laat spinazie uitlekken
5: Neem het bladerdeeg en leg in de taartvorm. prik gaatjes in de deeg
6: Klop de eieren los en voeg de room toe, doe er peper en zout bij naar smaak.
7: Nu bouwen we de Quiche op:
8: Verdeel de spinazie over de taartvorm, leg de geitenkaas ertussen en doe de zalm erbij en de stukjes tomaat.
9: giet het mengsel eieren en room over de spinazie/zalm/tomaat.
10: Doe de gemalen kaas over dit geheel.
11: verwarm je oven op 200 °
12:De quiche moet 20 à 30 minuten bakken
Smakelijk