Scaloppine alla Pizzaiola
40 min – 4 pers
- 4 varkenslapjes van elk 150 gr
- 1 el Olie
- 4 el Basilicum pesto
- 4 kleine courgettes
- 4 kleine tomaten
- 50 gr vloeibare room
- 1/2 bosje basilicum
- 150 gr mozzarella
1: Kruid de varkenslapjes met peper en zout. Bak ze goudgeel in een hete pan. Laat ze rusten in een ovenschotel. Smeer de varkenslapjes in met pesto
2: Was de courgette en rasp ze grof. Was de tomaten en snij ze in kleine stukjes
3: Meng de tomaten met room, de geraspte courgettes en het basilicum. Kruid met peper en zout.
4: verdeel het mengsel over het vlees.
5: snij de mozzarella in schijven en verdeel ze over het varkenslapje.
6: zet schotel in een voorverwarmde oven van 180 ° en laat roosteren gedurende 15 a 20 minuten.
7: serveer met pasta of gewoon met een stukje brood
BRON:Knack weekend