Biefstuk Met Tomaat, Basilicum En Mozzarella
4 pers 10-20 min
INGREDIENTEN 4 PERSONEN
400 g biefstuk
2 trostomaten
5 blaadjes basilicum
1 mozzarellakaasje
1 el rode pesto
2 el olijfolie
zout
peper
Bereidingswijze
Wrijf de biefstuk in met de olijfolie en de peper. Verhit een grillpan en bak de biefstuk op halfhoog vuur in ca. 10 min. om en om bruin en rose. Neem de biefstuk uit de pan en laat hem 5 min. rusten. Snijd intussen de trostomaten en de mozzarella in dunne plakjes. Bestrooi de biefstuk met zout naar smaak en snijd hem in plakjes. Leg de plakjes biefstuk om en om met de tomaat, mozzarella en bascilicum dakpansgewijs in de ovenschaal en lepel de pesto er met een theelepeltje in kleine toefjes overheen. Laat de biefstuk onder de hete grill gratineren tot de mozarella een beetje gesmolten is.